Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0
HellBoyOnEarth

Site Bug

Question

Don't know where I can post it, so I will upload it here

 

zkrreqjlh57.jpg

 

I tried to click on the "development Blog" item  in the Dropdownmenu, but if I go with my cursor over the "Obtainable Mon" Item, goes the menu away...

I tried it more times, but always goes the menu away.

this also hapens by the "Home" and the "Activity" Dropdownmenu

 

Hope somebody can fix it, if it is a bug^^

Have a nice day :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

Yeah then it works, but still not on the Home site :P

 

Edit: It only doesn't work when this, I will call it a header(tried it now on more sites where a header is there), is in the background of the DDM

vdyuajqwi55.jpg

wvntrmhxr04.jpg

eveghluzq15.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea I found this too and commented about it in the site inquiries section, but that doesn't seem to be checked that often. seems to only happen on the brave theme too, not the animate one

Share this post


Link to post
Share on other sites

I somehow doubt that this is the kind of thing we could fix, except by possibly making the menu shorter so it doesn't overlap with anything else on the homepage. Otherwise, I think it would unfortunately fall into the category of stuff that we can't fix due to not having a lot of power over the inner workings of the site. I'll double check this with the admins, but I'm not hopeful. 

 

Also sorry for not responding in the Site Inquiries thread @DreamblitzX, I saw your post and was going to check whether it was fixable with those who would know better, but I entirely forgot to do so and it just slipped by. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...