Jump to content
Sign in to follow this  
Bestintheworld36

Disconnect between the launcher and my saves

Recommended Posts

Hello all!! I have been playing and enjoying this game for a hot minute. I’m at the point of having 13 badges and I’m in the process of forming a new team. I stopped for a week or two so I wouldn’t burn myself out and I was looking around my saves for some reason. I made a copy of my save file and placed it in the Reborn 18.1 folder. I go to play today and it won’t load my save file. I’ve done some internet hunting and I’ve done the trick of renaming an older save file to Game.rxdata and I’ve even reinstalled The whole Reborn file to see if that would correct the issue and it won’t. It is acting like none of my 270+ saves exists and only gives me the option of restarting the game. Any help would be appreciated. Thanks!!! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
35 minutes ago, Bestintheworld36 said:

 I made a copy of my save file and placed it in the Reborn 18.1 folder. I go to play today and it won’t load my save file.

Saves go in the Saved Games folder. If you're a Window user, you can find that folder by going through Your drive --> YourUserName --> Saved Games --> Pokemon Reborn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I’ve found my save files and have gone through multiple saves and they all take me back to a the title screen and doesn’t give me to option to continue my save. Just start a new game 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
47 minutes ago, Bestintheworld36 said:

I’ve found my save files and have gone through multiple saves and they all take me back to a the title screen and doesn’t give me to option to continue my save. Just start a new game 

 

Can you post a picture of the location of the saves you are trying to load?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/28/2018 at 4:41 PM, Bestintheworld36 said:

//drive.google.com/file/d/1L3rZeR1sKsR0gk_IGPv4bgpxB-V2PMbD/view?usp=drivesdk here’s a link. It wouldn’t let me submit a mobile picture. Hope that works

Sorry for not getting back to you on this, but I didn't see that you'd responded. I've sent a request for access to that picture if you still need help. Make sure to quote me when you answer so I'll see the response.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/18/2019 at 5:10 PM, wcv said:

Sorry for not getting back to you on this, but I didn't see that you'd responded. I've sent a request for access to that picture if you still need help. Make sure to quote me when you answer so I'll see the response.

I actually ended up fixing the issue after walking away from it for a while. Thanks for your help!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×